huiskamer

Wij willen een aantal keren per jaar een diner organiseren in één van onze huiskamers of bij mooi weer in de tuin. Waar mensen elkaar ontmoeten en lekker tafelen. Je schuift bij ons aan een lange tafel, dit kan zijn op verschillende locaties, of bij mooi weer in één van onze tuinen. Je kunt alleen komen eten of met meerdere mensen. Wij werken alleen met reserveringen.

De datum van het diner komt op onze site te staan, je kunt het menu en de locatie vinden onder menu&locatie. Het menu en de prijs staan van te voren vast. Ons streven is te werken met eerlijke streekproducten, die gebonden zijn aan de seizoenen.

huiskamerrestaurant:

aantal plaatsen

er is ruimte voor 20 gasten aan onze aanschuiftafel(s)

menu

wij serveren een driegangenmenu, je hebt de keuze uit een vegetarisch of vlees/vis voor- en hoofdgerecht, Dit wordt op het menu aangegeven (v) = vegetarisch) Bij reserveren geef je aan wat je wenst. Wij koken volgens seizoen en met producten uit de buurt van Nijmegen.

aanvang en locatie

aanvang van het diner is tussen 18.45 uur en 19.15 uur en wordt aangegeven bij locatie&menu  per menu wordt de  actuele aanvangstijd genoemd. De locatie wisselt tussen de huizen van de meisjes of bijzondere locatie (in Nijmegen). De locatie wordt in de bevestigingsmail, na reservering, bekend gemaakt.

kosten

het driegangenmenu kost € 20,- per persoon, inclusief water, koffie of thee, exclusief drank

reserveren

je bent van harte welkom, alleen met twee of met een groepje, wij werken alleen op basis van reserveringen via het contactformulier of via de mail: info@demeisjesvandehapjes.nl

Sluitingstijd voor reserveringen is een week voor het geplande diner, bij weinig aanmeldingen (minder dan 10 personen) wordt de datum verzet. Dit wordt via de mail, aan degene die heeft gereserveerd, gecommuniceerd.

heb je vragen, stel ze via de mail of het contactformulier, wij geven zo spoedig mogelijk antwoord