over ons

Wij, Felice, Judith en Ina zijn drie vriendinnen die van koken, gezelligheid en tafelen houden. Wij hebben een aantal keren met plezier en succes, feestjes opgeluisterd van vrienden met onze hapjes en buffetten. Ook hebben wij gekookt voor grote groepen bij speciale gelegenheden zoals ’toneel aan tafel’. Hieruit is het idee ontstaan van “de meisjes van de hapjes”,

Wij gaan een aantal keer per jaar een huiskamer restaurant runnen. Wij kiezen voor wisselende  locaties in onze woonplaats Nijmegen. Data en locatie worden op onze website bij huiskamer restaurant (bij locatie) bekend gemaakt. Je kunt inschrijven via het contactformulier op onze website inschrijven of stuur een email naar info@demeisjesvandehapjes.nl .  We kiezen voor de seizoenen met streekgebonden, eerlijke producten. Per gelegenheid zal er plaats zijn voor 20 tot 25 personen.

Wij verzorgen graag hapjes en buffetten voor allerhande feesten dan wel partijen. In overleg met jou, je budget en je wensen, maken wij de hapjes of het buffet voor jouw gelegenheid.